Alap infók – bejelentő poszt

Kedves Olvasó,

feltételezzük, már láttad az idei táborunk promó videóját, ha mégsem, ezen a linken elérheted: https://www.youtube.com/watch?v=aLtWD5Yupwc
A 2019-es HEVAT ÁPRILIS 24-28. között kerül megrendezésre a megszokott helyszínen, MAGYARKÉCEN, témája EGY HÍJÁN. Hogy ez mit takar? Ahhoz, hogy megtudd, el kell jönnöd. 😉 Előadónk a tenkei származású BERKE ESZTER, aki most Miskolcon iskolalelkész.

Az előző évekhez hasonlóan regisztrálnod kell, hogy részt vehess. Hálásak vagyunk Istennek, hogy minden évben olyan sokan szeretnétek eljönni, a helyek száma azonban véges, ezért ajánljuk, hogy siess. A REGISZTRÁCIÓ időpontja:

MÁRCIUS 24. (vasárnap), DÉLUTÁN 3 (három) óra!!

A regisztrációt követő 5 napon belül ki kell fizetned a díjat a választott kontaktemberednek, különben a regisztrációd törlésre kerül. HA lemaradnál ne aggódj, automatikusan felkerültél a várólistára, és még bekerülhetsz, ha valaki visszamondja, vagy törlődik. Ebben az esetben külön megkeresünk.

Belegondoltál már abba, hogy MÁSFÉL hónap és itt a HEVAT? Mi rendkívül izgatottak vagyunk, s gőzerővel készülünk, Téged pedig arra kérünk, hogy hordozd imában a munkatársi csapatot, önkénteseinket, vidd Isten elé a tábort. Emellett te is csendesedj el, és hangolódj Rá.
Addig is kövess minket a weboldalon, Facebookon és Instagramon, hogy időben értesülj a fejleményekről. Hamarosan még több információval jelentkezünk!

Szeretettel gondolunk Rád,
a HEVAT stáb

2 thoughts on “Alap infók – bejelentő poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *