Pár nappal a tábor előtt

                                                                                                                      Kedves Olvasó,

 

       A legutóbbi blog bejegyzés óta rengeteg mozzanat történt a Hevat háza táján. Elindult a Hevat Instagram oldala, megtörtént a regisztráció, zajlott egyre intenzívebben a szervezés, Nagypéntek este a stáb dicsőítő imaalkalmat tartott a táborért, valamint a héten egy kirándulást is leteszteltük.

       Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon jól esik ez az Instagram-os visszaszámlálás.  Mindenképpen nagy segítség, hogy kicsit lelkileg is rá lehessen készülni az ideire. A képek láttán minden nap eszembe jut, hogy imádkozzak a táborért, hogy visszaemlékezzek a tavalyi áldásaira és elkérhessem az idei áldásait is. Ugyanígy a Nagypénteki imaalkalom is egy lelki rákészülés volt a táborra. Dicsőíthettük az Urat énekekkel és imában pedig a tábor minden egyes szegmensét volt alkalmunk az Úr elé vinni. A saját munkánkat, a mások munkáját, a résztvevőket, az előadókat, a kiscsoport vezetőket és természetesen azokat a dolgokat is amelyek nem rajtunk múlnak, az időjárást, az áldásokat, a megtéréseket, a lelki fejlődést, az erőt.

Úgy gondolom ez nem egy olyan alkalom volt ami csak nekünk adatik meg. Bátorítalak téged is kedves olvasó, kedves testvérem, hogy ragadd meg ezt a hétvégét akár, hogy imádkozz a táborért és dícsőítsd az Istent. Ha ez egy csendes szoba sarkában történik otthon vagy akár egy pár testvéreddel közösen a közösségben ugyanolyan kedves lesz Isten szemében. 

   Már nem sok van a táborig. Biztosan mindenki ugyanúgy várja ahogy én is. Tegyük ezt imádságos és örömteli szívvel!

       Továbbra is kövessetek minket a netes felületeken. Igyekszünk az előkészületekről és a táborról is képekben tudósítani titeket. Valamint nyugodtan megjelölhettek minket Instagram-on, Facebook-on ha fényképet töltötök fel az utazásról, vagy a tábor alatt készítetek képeket. A tábor előadásait interneten követhetik azok akik nem tudnak ott lenni velünk, de ha erre nincs lehetőség  minden nap jelentkezünk a bloggal amiben az aznapi eseményekről olvashattok.

         Hevat stáb

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *