Üzenet a Papának – Második nap: Mellettem

Kedves Papa,

Hálát adok neked a mai napért. Tied a dicsőség és szívem minden imádata, hisz te alakítottad a mai napunkat. Köszönöm neked, hogy már reggel napsütéssel mosolyogtál ránk. Nehéz volt korán kelni, de a barátaim meleg mosolya (és főleg fáradt feje) engem is megmosolyogtatott. Nevezzük ezt a napot, mosoly napnak.

Atyám, nagyon jó ez az egyéni csendesség. Szeretem a tábort és az itt lévő embereket, de ez a negyven perc csak és kizárólag veled, erőt ad a nap további részéhez.

Köszönöm neked az előadást is, de főleg az előadót, Esztert. Mindig tudod, hogy mire van szükségem. A társ-kérdés mindig előttem van. Eddig én is azt hittem, hogy előbb egyedül kell rendbe jöjjek, s aztán bonyolódjak bele a kapcsolatba. De nélküled nem jöhetek rendbe. Ó, Papa, tudod, hogy mindig a tökéletes  partnert keresem, azt akarom, hogy nagyon szeressen, de azt kérem tőled, hogy előbb téged szeressen, s ami marad elég nekem, azt kérem, hogy hozzád vezessen közelebb és én őt hozzád. Segíts nekem is igazi társsá válni. Mutasd meg az igen-társam. 😊 (https://www.youtube.com/watch?v=qHzJSUJolsw)

Úr Jézus, imádkozom azokért, akikkel napközben beszélgettem. Köszönöm, hogy testvért is adsz mellém, nem csak partnert. Köszönöm, hogy őszinte beszélgetéseket adtál ma, te segíts nekik közelebb kerülni hozzád és elmélyülni a szeretetedben.

Aztán ott a kirándulás. Tudd meg, Atyám, egy szikra kedvem nem volt hozzá. De mint mindig, most is gondoskodtál a jókedvről és napsütésről. Ezek a munkatársak elvetemültek, volt néhány olyan nehéz feladat, hogy holnap biztos izomlázam lesz. De nem baj, új emberekkel is ismerkedtem két stáció között, s végén még íjazni is lehetett. Alig vártam a sandwicheket vacsorára. Farkas éhes voltam. Köszönöm, hogy senki nem sérült meg, pedig évről évre szabadon engedni ennyi embert, mindig rizikós.

Papa, kérlek továbbra is légy jelen a táborban. Sűrű a program, de nem tudok a fáradtság miatt panaszkodni, mert folyamatosan érzem a jelenléted. Küldd el a te Szentlelked és vezesd közel az embereket magadhoz. Jézus nevében kérlek.

Ámen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *