Üdvözlet

      Nincs hozzászólás a(z) Üdvözlet bejegyzéshez

                    Üdvözlök minden kedves Hevat-blog olvasót 🙂

 

          Képzeljétek, én a héten döbbentem rá, hogy már tavasz van! Észveszejtően gyorsan telnek a napok, a hónapok, már szinte nem vagyok képes lépést tartani az idővel. De, ha már az időről van szó, ezen a csodaszép tavaszi napon csak pár percet szeretnék rabolni az életetekből, azt sem hiába, hiszen a 2016-os Hevatról van szó.

          Mégegyszer üdvözlök mindenkit az egész Hevat munkatársi csapat nevében. Nagyon örülünk, hogy sokatokat érdekel az általunk szervezett Evangélizációs Tábor, s mindaz amit itt hallhattok Istenről, keresztyén életről, közösségről, s mindarról, ami a mindennapi életünkhöz hozzátartozik.

   Az idén is hasonlóképpen indult a tábor szervezése, mint az eddigi években, de annak ellenére, hogy sok bevált dologtól az idén sem tértünk el, mégis minden év más. Talán azért is, mert időközben mi, munkatársak is formálódunk, csiszolódunk, tanulunk. S természetesen az Isten is minden évben tartogat valamit mindannyiunk számára. Engem minden évben meglep az Isten kreativítása és az, hogy minket, munkatársakat mennyire kreatívvá tud tenni. Szeretnénk mi ügyesek lenni, de hiába áltatjuk ezzel magunkat, a tény az, hogy ez a Szentlélek munkája. Most is bőkezűen osztotta, így lett meg az előadónk, a témánk, a munkacsoportok leosztása rekord idő alatt.12873557_10208681675308876_1522353794_o

   A fő előadónk a hét folyamán Jim Brown az Észak-Írországi Exodus alapítvány igazgatója lesz, a témánk pedig “Hajts a lényegre!”. Érdekes a cím és ezért nem is szeretném lelőni a poént azzal, hogy elkezdem ezt boncolgatni. A média csapatunk készített egy promó videót a témával kapcsolatban, amit mindenki figyelmébe ajánlok. A videó szándékosan humoros, de ugyanakkor tükrözi is a cím mondanivalóját.

   A tábori jelentkezés március 26-án déli 12 órakor kezdődött és egész pontosan 12:13 perckor lezáródott. Wow! Azta! 13 perc. Ez egy kis fejszámolás után, egész pontosan percenkét 10 embert jelent. Ez volt az a pillanat ami eddig még nem történt meg. Tudtuk hogy nem lesz hosszú, de azért erre nem számítottunk. Ez az érdeklődés lenyűgöző. Sok szívet megmozgatott a vágyakozás, s én hiszem, hogy az Isten megismerése utáni vágy ez.

   A munka itt van előttünk és nekünk teljes odaszánással kell dolgoznunk. Nektek, akik ott lesztek pedig nagy türelemmel kell várjátok, hogy milyen áldásokat tartogat Isten számotokra. Akik pedig nem tudnak ott lenni, azok imádságban hordozhatnak minket és követhetik a történéseket interneten.

   Remélem mindazoknak, akik olvassátok ezt a bejegyzést fontos ez a Tábor, ez a munka, ezért vigyétek az Isten elé, amikor csak tehetitek, így is hozzájárulva és beállva az Isten munkájába. Minden évben tapasztaljuk és érezzük, hogy az imának valós az ereje, amire mindig szükségünk van.

                                                    27 nap.

                                             Tudom, tudom.

                                          Április 1-je van. 😛

                                            De ez nem vicc.

                    Kevesebb, mint 1 hónap van a Tábor kezdéséig.

          A táborig még mindenképp hallotok felőlünk. Nemsokára újabb blogbejegyzéssel jelentkezem. Addig is, jelöljétek be a naptáratokba az április 27-et! Élvezzétek a tavaszt! Gondoljatok ránk imában! Közeledjetek Istenhez! Ő is közeledik felétek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *