Alapinfók!

      Nincs hozzászólás a(z) Alapinfók! bejegyzéshez

Kedves #hevatemberek,

a regisztráció már itt van a nyakunkon, ezért szeretnénk minden fontos tudnivalót közölni veletek:

  1. Csak ismétlésként, bár már biztos mindannyiótok naptárába be van jegyezve: a tábor dátuma április 15-19. Idei témánk: vezetŐ, és akik az igét hírdetik: Bántó-Tamás Csilla és Szilveszter.
  2. Ne feledjétek, a regisztráció holnapután, azaz március 14-én, szombaton REGGEL 9-kor (kilenc) lesz!
  3. A regisztrációs díj idén: szállást igénylőknek 100 Ron, ingázóknak 50 Ron.
  4. Előtte azonban olvassátok el mégegyszer a műhelyleírásokat, amit egyben megtalálhattok itt. Előre válasszátok ki azt, amin részt szeretnétek majd venni, hogy ne a regisztrációkor töltésetek el ezzel az időt.
  5. Arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzatok a táborért. Elsősorban azért, hogy Isten idén is árassza el áldásaival a tábort és költözzön be a szívekbe. Viszont mostanában, mint azt bizonyára tudjátok, a koronavírus miatt igen nagy megszorításokat tettek a nagylétszámú eseményekre, intézményekre nézve, Így fontos imádkoznunk azért is, hogy ne rendelejenk el rendezvény-zárlatot a következő egy hónapban. Hisszük, ha ez a terve, Isten megengedi, hogy idén is megrendezhessük a tábort számotokra, ha nem, akkor is áldassék a Neve!  Emellett arra is buzdítunk titeket, hogy kövessétek az egészségügyi előírásokat, sűrűn mossatok kezet, használjatok kézfertőtlenítőt, tüsszentéskor takarjátok el az arcotokat és kerüljétek a személyes érintkezést!
  6. Még mindig szeretettel gondolunk rátok és reménykedünk a mihamarabbi találkozásban. Addig is M. Müller szavaival bátorítunk: ,,Maradj meg az igébe vetett hitben, amely megingathatatlan és biztos. Ez vezet ki téged a sötétségből a világosságra. Itt van a cél és a hely, ahonnan az ember az életre mehet – itt van a menny kapuja, amely újra nyitva áll.”

Szeretettel,

a HEVAT stáb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *