HEVAT 2018 – A KULCS!

Drága barátaink!

🙂 Elérkezett a nagy bejelentés.

A 2018-as HEVAT témája A KULCS és az előadónk BALLA FRIGYES lesz, s idén április 4-8 között találkozhatunk, a megszokott helyen, a Magyarkéci Református Templomban.

Amire már biztosan nagyon kíváncsiak vagytok, az a regisztráció időpontja… Nos… dobpergéééés….  Március 10, este 9 (azaz 21) óra, a www.regisztracio.magyarkec.ro oldalon (ami jelenleg a HEVAT főoldalára visz).

Minden munkacsapat gőzerővel dolgozik, s imádkozik azért, hogy az idei táborban is közelebb kerüljünk Istenhez, esetleg megismerhessük Őt, egy teljesen új szinten.

Arra kérünk titeket, hogy imádkozzatok értünk, a munkatársakért, az előadókért, a műhelyvezetőkért, az önkéntesekért, s mindenkiért, aki szolgál és megpróbálja odatenni a magáét. Tudjuk és hisszük, hogy ez nem működik csak velünk. Szükség van Másra is! Isten jelenlétére, s arra, hogy Ő legyen a központjában az előkészületeknek, az ötleteléseknek, a szervezéseknek, a munkának, s majd a Tábornak is. 

Segítsetek ezt elkérni, s Isten elé vinni! 🙂

 

Nagyon várjuk a találkozást már!

Még jelentkezünk!

 

Ha bármi kérdésetek van, írjatok nekünk a hevat@magyarkec.ro címre, vagy nyugodtan keressétek a munkatársakat Facebookon. 

 

Szeretettel,

a munkatársi csapat nevében,

Csokmai Dávid, technikus

 

u.i.: Itt a Facebook borító és plakát, lehet letölteni, osztani őket 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *