Zarándok útja

      Nincs hozzászólás a(z) Zarándok útja bejegyzéshez

..egy kis bepillantás az idei táborunkba..

Sziasztok Kedves Táborozók!

Csak röviden szeretném leírni,hogy miről is szól az idei tábor!Remélem már nagyon várjátok!

Az idei tábor előadásait egy nagyon kedves lelkipásztor fogja tartani Botos Csaba a “Zarándok útja” könyv alapján ami egy nagyon izgalmas és érdek felkeltő könyv és egy élet utat mutat be,amit lehet sokunk megjárt már vagy épp most áll ez előtt az út előtt!Egy kis részlet nektek:

Párbeszéd: Keresztyén és Evangélista között

K: – Jaj, nagyon nyugtalan vagyok! Akkora teher nehezedik rám, hogy azt érzem, hogy azonnal elpusztulok! El fogunk veszni, ha nem találunk valami kiutat!  Ebben a városban mindenki csak rosszat tesz. Nem hiába hívják ezt a várost Romlás városának. Senki sem tesz jót. Mit tegyek, hogy megmeneküljek?
E: – Adok neked egy tekercset. Olvasd el!
K: – „Menekülj az eljövend
ő harag elől!” De hova fussak?
E:- Látod arra a fényl
ő világosságot? Ott van a szoros kapu. Kopogj be, és megmondják, hogy mit kell tenned. Járj a keskeny úton és megtalálod!

 

Ebben a táborban Te vagy az a zarándok, akit az előbb láttál. Kijöttél a Romlás városából. Ezen a héten az lesz a feladatod, hogy eljuss Sion hegyére, a mennybe. Ez az út nem lesz könnyű , mert folyamatosan próbákat kell kiállnod. Szükség van az elszántságodra, a csapatotok összetartására. Sok akadály lesz előttetek, de Isten azonban mindig küld segítőket, akik támogatnak, ha igénybe veszed. Küldetésetek: eljutni a célig. Vajon a hét végére eljutsz-e a célodig? Ez rajtad múlik. A csapatoddal együtt fogtok küzdeni. Egymást segítve kell haladnotok a keskeny úton. De vajon nem lesznek-e túl nagy akadályok előttetek? Kiderül.
Most elindulhattok a cél felé.
Keressétek a menekülés útját az eljövend
ő harag elől.

 

Remélem vágytok már arra,hogy itt legyetek mi nagyon várunk titeket! 😀

A bejegyzést köszönjük Ördögh Anita munkatársunknak!!:):)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *