Csapat összerázás

      Nincs hozzászólás a(z) Csapat összerázás bejegyzéshez

 

             Kedves Mindenki,

 

       Újra itt vagyok a megígért beszámolóval. 🙂 Igazából a múlt héten elég sok dolog történt. Munkatársi hétvége és még a promóvideót is publikáltuk. Csomó szuper dolog. Mindenképp kitérek mindkét témára. Kezdjük azért mégis a munkatársi hétvégével.

       A munkatársi csapat a múlt hét végén, azaz február 24-26-án találkozott egy amolyan csapat összerázó, felrázó, gatyába rázó, helyrerázó hétvégére. Azért, hogy kicsit kimozduljunk úgy döntöttünk, hogy Szutor lesz ennek az alkalomnak a helyszíne. Szép tavaszi idő és kellemes környezet fogadott minket és ez ki is tartott egész hétvégén. Mivel több irányból érkeztünk, ezért több kisebb-nagyobb csoportokban utaztunk a találkozás helyszíne felé. Péntek estére érkezett meg a csapat minden tagja, s mivel mással is kezdhettük volna a hétvégét, mint az asztalközösséggel, a közös vacsorával. Úgy ahogy a vacsora elfogyasztásában, ugyanúgy az elkészítésében és a rendrakásban is jelen volt az együttműködés. Itt engedjétek meg, hogy megemlítsem, nagyon szeretem a nagy asztalközösséget, annak minden eggyes mozzanatát, a nyüzsgést, a sztorikat, a jókedvet, a közelséget, az együtt éneklést és sorolhatnám.:)

       A hétvégének természetesen programja is volt, amit a Hevat Hr csapata szervezett, Bernáth Krisztinával kiegészítve, aki Nagyváradról érkezett, hogy segítse a hétvége még interaktívabbá tételét. Tisztelettel jelentem, ez sikerült. 🙂 Ennél többet nem nagyon lehetett volna kihozni belőle. 😛 Nem akarok itt benfenteskedni, inkább elmagyarázom, hogy mindenki megértse. 😛

  Szóval nem sok időnk akadt az unatkozásra. Játékok sorozatán keresztül volt alkalmunk fejleszteni a csapatmunkánkat. Hogyan kommunikáljunk, hogyan használjuk a kreativításunk, hogyan működjünk együtt csapatként, mennyire ismerjük egymást, mennyire figyelünk egymásra, mennyire bízunk egymásban. Jól esett együtt játszani, együtt megoldani feladatokat s mindezt felszabadultan. A játék blokkok mellett közös igetanulmányozásra, imádságra is volt alkalmunk. Az igerészek alapján megfogalmazhattuk az erősségeinket és a hiányainkat is, s ezeket imában Isten elé tárhattuk őszintén. Nem csak a játékok próbáltak minket összerázni, hanem legfőképp Istennek kellett és kell minket felrázzon, gatyába rázzon és a helyünkre rázzon. Az ige által mindhárom megvalósult, s mindannyiszor megtörténik, amikor erre szükségünk van.

  A szombat délután pedig részben a munkáról szólt. Egy interaktív teházzal kezdtük a délutánt, ahol négy kisebb asztalt körbeülve átbeszélhettük erősségeinket, gyengeségeinket, céljainkat és hogy mitől működhetnénk jobban, mint Hevat szervezőcsapat. Aztán jöhetett a munka. Minden munkacsoport beszámolt, hogy eddig mire jutott, illetve mi az ami még kidolgozásra vár. A napból természetesen nem maradhatott ki az idei Hevat promóvideó premierje sem. 🙂 Izgatottan várta minden munkatárs, s gondolom sokan közületek is így voltak ezzel. 🙂 Ezután rögtön megosztottuk az internetes felületeken, hogy ti se maradjatok le róla. Azóta alig telt el egy hét és már 1085 megtekintésnél tartunk, ami az mutatja, hogy nagyon sok emberhez elért a videó. Ez mindenképp nagyon jó visszajelzés, amiért hálásak vagyunk.

  Vasárnap közös áhitattal és imaközösséggel zártuk a hétvégét. Majd a pakolászás után nehéz szívvel váltunk el egymástól.

       Öszzegzésképpen talán annyit mondanák, hogy sok mindenre világított rá Isten a szervezőcsapat, a közösség életében. Bár néha kívülről úgy látszik nincsenek hibáink, minden olajozottan megy, szeretjük egymást, minden területen egész jól teljesítünk, mindez igazából csak így látszik. Amellett, hogy vannak jól működő dolgaink, amikért csakis hálával tartozhatunk, ott vannak a hibák. Nem mindig mennek olajozottan a dolgok, nem sokszor tudunk helyesen kommunikálni egymással és szeretni sem mindig könnyű a másikat. Nem mondok ezzel senkinek sem újat szerintem. Egy valami biztos. Isten áll mögöttünk, mellettünk és előttünk. Az, hogy áldások áradnak ránk a Hevat alatt, amit minden évben tapasztalhatunk az nem azért van, mert mi mindent ügyesen megszerveztünk, hanem azért mert Isten ott van és hív minket munkatársakat, hív titeket táborozókat, hív téged olvasót.

Képeket és videókat az alábbi linken találhattok.

https://photos.google.com/share/AF1QipOnwsgxucjfU_eswG2KZQdvx93ErDxjr__QYgrgG885mlD4VVSZ1yMpAlEGy-MSQA?key=OEp6dXFBYVBnZUFPMWM3ZnhUeUh3bk9weUNZeERR

 

       Végezetül csak annyit, hogy továbbra is kövessétek a blogot, hisz ez nektek íródik, nem szeretnénk kihagyni semmiből titeket. Érdemes lesz a következő blogot is sasolni, ami jövőhét végén kerül publikálásra. Egy különlegességgel készültünk számotokra…:)

                                                                                                                          Hevat stáb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *