Üzeneted érkezett!!!

      Nincs hozzászólás a(z) Üzeneted érkezett!!! bejegyzéshez

 

                     Kedves leendő táborozó,

 

       Ez a blogbejegyzés első sorban neked szól. Örömmel tudatom veled, hogy üzeneted érkezett. 😀 Nem egy üzenet, hanem temérdek. Kedvedre válogathatsz, de én ajánlom, hogy mindegyiket olvasd el. Az üzeneteket a Hevat munkatársak fogalmazták neked! Mindegyik üzenet egy-egy munkatárstól származik, s elég ennyit tudni erről. Ez a sok gondolat mind neked szól! Fogadd szeretettel.:-)

 

 

     Alig várjuk, hogy itt légy! Idén is szeretettel várunk. 🙂 Egy jó tanács: bármivel bátran odajöhetsz hozzánk, akkor is, ha csak beszélgetni akarsz!

 

   

      A munkatársi hétvége igazán jól telt. Szeretném kiemelni a játékokat, amelyek még inkább összekovácsolták a csapatokat, s a játékok által olyan emberekhez kerültem közel, akikhez talán a hétköznapokban oda se mennék. Áldás volt a hétvége hiszen velünk volt az Úr. Az áhitatból az 1Kor 4-et említeném még meg, mivel mélyen elgondolkodtatott.

  Nagyon várjuk, hogy itt légy az idei Hevat-on és te is ilyen áldások részese légy!

 

     

     Kedves Táborozók! Nagy szeretettel és izgalommal készítjük a 2017-es Hevat-ot! Reméljük, hogy hasonló élményekben lesz részetek, mint nekünk táborozókként. Kívánom, hogy ne csak arra legyen lehetőség ez alatt a pár nap alatt, hogy egymással találkozzatok és élményeket gyűjtsetek, hanem, hogy találkozzatok Vele is! Biztos vagyok benne, hogy ott lesz. 😀 

 

     

     Kedves Olvasó! Alig várjuk, hogy újra együtt töltsünk veled néhány feledhetetlen napot! Mi csak annyit kérünk tőled, hogy hozd magaddal nyitottságod, s fogadd nagy szeretettel amit Isten elkészített számodra! 🙂

 

     

     Sziasztok fiúk már alig várjuk a tesómmal,hogy megkezdjük a testi – lelki kiképzéseteket,ha lehet hagyjátok otthon a puhány fiút ami bennetek trónol,aztán kalandra fel,mi már várjuk nagyon,s ti?

 

     

     Kedves Taborozók! Nagy szeretettel várunk titeket,hiszen Isten mindenkit szeret és szeretné ha gyermekei lennénk. Fontos megtudni,hogy mi az Ő terve az életünkben. Ha eljössz, biztos nem fogod megbánni és lesz egy üzenet amivel hazatérhetsz. Várunk!!!! 

 

     

     Ha nem lenne ez a tábor, akkor valószínűleg nem lennék ott, ahol most vagyok. Bár nem itt fogadtam el Jézust, mint személyes megváltómat, de ez a tábor tette vonzóvá Istent számomra, és ezáltal közelebb kerültem hozzá! Most vagyok először munkatárs, és imádkozom azért, hogy hitelesen tükrözzem Istent, és ne magamat mutogassam. Nem bánjátok meg ha eljösztök!                           Nagyon vagány Istenünk van!  

 

     

     Kedves táborozó! Lehet, hogy ismersz, lehet, hogy nem. Lehet, hogy megismerkedünk, lehet, hogy nem. A lényeg az, hogy Isten személyesen ismer, s vágyik rá, hogy te is megismerd Őt. S hátha mi is megismerkedünk a tábor alatt! Nagyon nagy szeretettel várunk a táborba, de tudd, hogy Isten még jobban vágyik a veled való találkozásra! 

 

     

     Kedves táborozó! Én már nagyon várom a HEVATot, mert úgy tapasztaltam, hogy a HEVAT az áldások helye, egy találkozási lehetőség Istennel, barátokkal és akár olyan válaszokkal, amikre már régóta vársz. Remélem, számodra is tartalmas lesz az idei tábor! Ne menj el a lehetőségeid mellett!  

 

     

     A terv…bizonyára te is szeretsz tervezni, tudni pontosan, hogy ha valamit befejezel mi lesz utánna. Én ilyen vagyok!
Gyere tudjunk meg többet Isten csodálatos tervéről . Már nagyon várom a találkozást.  

 

   

     Azok számára akik nem próbáltátok még ki, vagy fontoljátok azt hogy eljöjjetek vagy sem, mindenképp tegyetek egy próbát, mert veszteni nem lehet vele semmit, rossz dolog nem történhet veletek, hisz jó emberekkel, jó társasággal és jó programokkal lesztek körülvéve.  

 

 

     „Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban. Mert őbenne kiválasztott minket magának már a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte szeretetben. Előre el is határozta, hogy fiaivá fogad minket Jézus Krisztus által, akarata és tetszése szerint, őbenne lettünk örököseivé is, mivel eleve elrendeltettünk erre annak kijelentett végzése szerint, aki mindent saját akarata és elhatározása szerint cselekszik. ” (Efezus levél 1:3–5.11)

„Isten eltervezte az életed már sokkal a születésed előtt. Eltervezte már a teremtéskor. A 139. zsoltárban ezt olvashatjuk: „könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük” (16. vers). Isten céllal teremtett, és ez a cél egy hosszú terv része, ami születésed előtt kezdődött és halálod után végződik. Istenben bízva teljesítheted.”

Rick Warren 

 

     

     Légy nagyon nyitott mindazokra, amikkel és akikkel meg akar ajándékozni Isten. Lehetnek elvárasaid, de ne ragaszkodj görcsösen hozzájuk. Isten képes elvárasaidat is felül múlni a maga bölcsessége szerint. Kalandra fel! 

 

     

     Kedves! Várod az idei HEVATot? Remélem a válasz egy nagy IGEN! Szerintem én talán mégjobban várom! Egy dolog biztos, hogy az Úr csodálatos dolgokat tervez, SZÁMODRA. Idén is érdekes előadásokban, izgalmas játékokban, hatalmas dicsőítésekben lesz részed, és a lista nem ér véget! Alíg várom, hogy találkozzunk! 

 

     

     Kedves leendő táborozók, mi már készülünk, dolgozunk, s várjuk a tábort! Remélem ti is így vagytok ezzel! Ne csak a bulit és a jókedvet lássátok ebben a táborban, hanem vegyétek észre az igazi + pluszt: Isten simogató jelenlétét és szeretetét és a Jézussal való találkozás lehetőségét! Mi erre hívunk titeket! 

 

     

     Kedves Te, aki jelentkezni szeretnél a táborba, készülj fel, mert itt mindig csodák történnek. Ez egy olyan hely, ahonnan nem lehet úgy elmenni, ahogy odaérkeztél! 

 

             

                  Kedves Táborozó!
  Én már nagyon várom az idei tábort és téged is, de talán van Valaki aki tőlem jobban vár rád. 🙂 Ha szeretnéd tudni, hogy tavaly miért teltek be a helyek 15 perc alatt és valami igazán különlegesre vágysz, gyere el április 26.án. Akik már voltak tavaly és az előtt, azok tudják miről beszélek. No, de ez most nem a reklám helye…csak azt akartam kifejteni ezzel, hogy nem véletlen semmi ami veled történik…nem véletlenül olvasod ezt a blogot és nem véletlenül fogunk találkozni majd a táborban. 🙂 Addig is, ne feledd része vagy A TERVnek!

 

     

     Kedves Táborozó! Mi már nagy erőbedobással készülünk a táborra, hogy egy igazán vidám, oldott hangulatú környezetet teremtsünk, ahol lehetőséged nyílik az ismerkedésre, válaszok keresésére, hogy mi A Terv? 😀 Mi már nagyon várjuk, reméljük Te is. 😉 

 

           

                 Kedves táborozó/ leendő táborozó,
  Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valószínű, hogy hallottál már a HEVAT-ról… Azonban lehet, hogy ez a szó nem jelent többet a számodra egy egyszerű tábornál… Engem is megtiszteltek azzal a lehetőséggel, hogy elmondhassam neked: a HEVAT nem csak egy tábor… A HEVAT egy olyan helyszin, ahol találkozhatsz Istennel, megszólíthatod Őt, beszélgethetsz vele és megtapasztalhatod, hogy milyen élő kapcsolatban lenni Vele, aki elkészített egy nagyszerű tervet a számodra… örömmel tudatom, hogy ha ezt a bejegyzést olvasod az is a terv része.
Nagyszerű tervnek vagyok a részese, én minden évben erre döbbentem rá a tábor alatt. Úgy gondolom, hogy neked is el kell jönnöd és meg kell tudnod minél többet az Isten tervéről. Mit veszíthetsz?
Várunk!
 

 

     

     Sziasztok! Remélem ti is anyira várjátok az idei HEVAT-ot mint én várom! Ha sok kérdés van benned és nem tudod rá a választ itt a helyed, ha tele vagy kétségekkel akkor is itt a helyed, de ha csak kiváncsi vagy milyen is ezt az életet választani itt a helyed gyere el láss csodát tapasztald meg Isten szeretetét találj új barátokat ! Gyere el te is! Én ott leszek.  

 

             

             „Sráááácoook!
  Mi már nagyon várunk benneteket, és a HEVAT-ot is, hogy ismét összegyűlhessünk az Ő jelenlétében.
Legyetek szemfülesek és legyetek résen a regisztráción, hogy le ne maradjatok.
S ne felejtsetek el hozni magatokkal rengeteg jó kedvet, nevetést, örömöt, kíváncsiságot, nyitottságot, figyelmet… szóval … nagy csomaggal gyertek… na meg persze tiszta alsót minden napra… tudjátok ti…
Tehát.. az óra ketyeg… ti meg.. remélem ti is ketyegtek és tűkön ülve várjátok, hogy végre kezdhessünk…
Addig is.. az Erő legyen veletek (az Ő ereje ) !!!!

 

Hevat stáb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *