Hevat híradó – Harmadik nap: Utánam

Kedves nézőink!

A Hevat híradó mai blogjában különös dolgokról kell beszámolnunk, főleg egyről. De még mielőtt rátérünk, lássuk mi történt ezt megelőzően.

A reggeli egyéni csendességben Isten megint szólt jónéhány táborozóhoz. A hét folyamán megnőtt a mennyei üzenetek száma, kíváncsian várjuk, ez így marad-e. Akihez Isten nem jutott el ez alatt, ahhoz megpróbált ma is Eszteren keresztül. A mai téma Utánam volt. A szülő-gyerek kapcsolat került terítékre. Én és a szüleim, én és a gyerekeim. Milyen a kapcsolat ezek között? Milyen sebeket kaptam, ez miben határoz meg? És én mit okozok, adok tovább? Érdeklődve figyeljük, mivel próbálkozik még Isten? Meddig próbálkozik még?

A későbbiekben a délutáni műhelyek alatt, ismét mozgósította pár emberét, hogy a fiatalok érdeklődési körén belül üzenhessen. Mik ezek a témák? A nőiesség, férfiasság, a hit ára, szolgálat, bálványaink, hitvédelem, üdvkérdés, időbeosztás, pályaválasztás, zene, dicsőítés, függőségek, harcosok klubja, család.

Mi nem tudhatjuk, kedves nézőink, hogy mi történt ezekben a fiatalokban. Majd meglátjuk, ha Isten elkezdi felhasználni őket. Kíváncsian várjuk mi lesz Isten következő lépése az ördöggel szemben.

A legfeltűnőbb történést egy professzor érkezése keltette. A professzoré, aki egy messzi-messzi galaxisból érkezett, hogy megismerje az emberi fajt. Kapcsoljuk helyszíni tudósítónkat.

,,Üdvözlöm kedves nézőinket, élőben jelentkezem a Hevat teaházból. Épp vége lett a professzor előadásának, és a táborozók most özönlenek ki a templomból. Ahogy kollégám említette, Professzor egy távoli galaxis szülöttje, ahol mint híres kutatót megbízták, hogy tanulmányozza az emberi fajt. Földi éveit Benedek Zalán néven tölti és miután ledobta inkognitóját, előadásokat tart az embereknek. Miről? Hát rólunk. Férfiakról és nőkről. A férfiak és nők közötti különbségekről. Különös képességeivel beviszi a közönségét a féri és a női agyba. Úgy próbálja megoldani a nemek közötti konfliktust, hogy megpróbálja megértetni a férfit a nőnek és a nőt a férfinek, visszamegy egészen Ádámig és Éváig. Próbáltam vele interjút készíteni, de a tudós-titoktartás kötelezi. Később még jelentkezem. A szó a stúdióé.”

Köszönjük szépen. Hú, hát meglepő, kérem szépen, fölöttébb meglepő dolgok történnek arrafelé. Mindenképpen érdemes nyomon követnünk az események alakulását. Holnap új hírekkel jelentkezünk.

A viszont látásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *