Hevat Karácsony

      Nincs hozzászólás a(z) Hevat Karácsony bejegyzéshez

                               

Kedves Olvasó

 

          Isten hozott téged aki rendszeres résztvevője vagy a Hevatnak, és Isten hozott téged is aki már halottál a Hevatról, de még nem vettél részt a táborban, s rólad sem felejtkezünk el aki valahogy idecsöppentél s fogalmad sincs mi az a Hevat , hanem csak egyszerűen ráklikkeltél erre a blogbejegyzésre, téged is Isten hozott, ebben biztos vagyok. 😀

          HEVAT. Van akinek ismerősen hangzik s van akinek nem. A név a minden évben megszervezett Húsvéti EVAngélizációs Tábor rövidítése. S miért is beszélek erről így Karácsony és Új Év között? Hisz a Húsvét még messzebb van! Ez a kérdés -ami talán benned is feltevődött aki olvasod ezt a bejegyzést- jogos. Természetesen nem hagylak válasz nélkül, kötelességemnek érzem hogy mindenről tájékoztassalak.

          Bár a táborunk időben jó pár hónappal később kerül megrendezésre, a szervező csapat már október óta ötletel, megbeszéléseket tart, szervez és reménységgel néz előre a 2017-es évre, azon belül is koncentráltan a táborra. S visszakapcsolódva a pár napja elmúlt Karácsonyra, az idén nekem és nekünk a Hevat-stábnak is a Hevatról szólt a Karácsonya. Hogyan is? Közeledve az Ünnephez, ötlet ötletet követett s az Isten kialakította bennünk, hogy a szintén évek óta megszervezett Karácsonyi Koncert sorozat az eddigi sémától eltérve kicsit rendhagyó lesz. Abban a formában valósult ez meg, hogy a tábor zenecsapata az Élő Kövek mellé mi a Hevat-stáb szegődtünk be kórus gyanánt, azzal a céllal elsősorban, hogy dicsőítsük Atyánkat, aki elküldte Fiát, hogy nekünk esélyt adjon és Jézusunkat aki emberi/ gyermeki test korlátaiba szűkítette istenségét azon az éjszakán, azért, hogy nekem életem legyen.

Másodsorban, hogy mindenki ünnepét gazdagítsuk ezzel a szolgálattal, s nem utolsó sorban azért is, hogy az összegyűlt adományokat ez alkalommal a Hevat szervezésre szánjuk. Az adományok nem csak a perselyben gyűltek, lehetőség volt Kuponok megvásárlásával támogatni a tábor különböző szegmenseit. Ebédjeggyel, pólókuponnal, koncertjegy-támogatással, fejlesztő-kuponnal, mind a tábor költségeibe szálhatott be az adakozó. Ezúton is köszönjük a sok szeretetet, amit az adományokból megtapasztalhattunk, s nem csak ebből hanem a ránk tekintő arcokból is kaptunk. Az adakozás természetesen nyitott és a kuponokat nem csak a koncerten lehetett megvásárolni.

 

          Jó volt látni a koncerten azokat az arcokat akiket Hevatról ismerek. Jó volt együtt dicsőíteni, együtt ünnepelni.

          Remélem látom majd az ismerős arcokat a 2017-es Hevat-on és azt is, hogy lesznek olyan arcok akiket ezután fogok megismerni. A munka újra beindult, igyekszem jelentkezni és írni akár az újításokról, akár a szervezés más részeiről. 

          Mindenkinek kívánunk Áldott, Isten jelenlétében gazdag Új Esztendőt!!!

                                                                                                                   Hevat-stáb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *