HIT, ami BÉKÍT – második nap összefoglaló

Kedves mindenki,

El se hisszük, de a második nap is eltelt a táborból. Ha táborozó vagy, reméljük csodásan telt itt a napod, ha idén nem vagy résztvevő, akkor most egy kis ízelítőt nyújtunk a mai napból.

Ma már minden korábban kezdődött, a munkatársak ismét a hajnal első sugaraival keltek, az itt alvók reggeliztek, és lassan az ingázók is megérkezhettek. Kinek örömére, és talán legtöbbek bánatára az első programpont a torna volt. Szerencsére ezt kicsit izgalmasabbá tette a tény, miszerint mindezt zenére csinálhattuk, és elkezdtünk egy hála tánc projektet, s ha minden jól megy, szombatra ezt már simán lenyomjuk. Az életkedvünket az Élő Kövek vezette dicsőítés hozta vissza. Drága résztvevő, ugye tudod, hogy mekkora áldás így együtt, ennyi emberrel közösen dicsőíteni az Atyát? Átérzed-e az erejét a közösségnek? Kedves leendő résztvevő, kívánjuk te is éld át majd azt a csodát, amikor 280 fiatal teli torokból zengi, hogy ,,Mindenem Te vagy, Jézus! Éjszakában a nap, Jézus! Mindenem tiéd, Jézus! A szívem érted ég, Jézus!

Előadónk, Balla Frigyes figyelmeztetett, hogy az ördög számtalan dologgal akar minket elaltatni. Ezért ne engedjük, hogy bábuk legyünk a kezében, béküljünk meg az Atyával!  Az előadást a következő linken visszanézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=J16DfpWk6y4 .

Hatottak az imák, az Atya kegyelmes volt hozzánk és jó időt adott mára. Ez különösen nagy kegyelem, hisz ma volt a kirándulós napunk. A táborozók hetedhét határt bejárva, erdőn, mezőn és legelőn keresztül küzdöttek a pontokért. Vizeződve, liszteződve, traktorozva, hol szomorúan, hol vidáman, de végig csinálták a feladatokat. A túra legvégén a lelkész triász, Bán-Illyés-Mike, ha nem is mennyei mannával, de szendviccsel várt minket. Bár ekkor azt hiszem ez is mennyei mannának hatott.

Egy lelkileg-testileg mozgalmas nap után már semmi kötött program nem volt. Az ingázók ismét hazavonultak, az ittmaradottak vacsoráztak, s egy jó forró fürdő után édes álomba ringatta őket a meleg hálózsákjuk. Gondolták a szervezők…

Ezzel ellentétben a takarodó idő legvégéig az ebédlőben, a játszótéren és tábor területén mindenütt kis csoportokban élvezték egymás társaságát. Úgy látszik, a kirándulás megtette a hatását és közelebb hozta az embereket.

Végül azonban a holnap felőli reménnyel a szívünkben tértünk nyugovóra.

 

Szeretettel üdvözöl,

a HEVAT stáb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *