Záró gondolatok – Ötödik nap: Felettem, bennem

Kedves volt Táborozó!

Egy hete annak, hogy véget ért a #hevat19. Egy hete még a tömegszálláson keltetek, zuhanyzás hideg vízzel, s készülődés az istentiszteletre. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi gyomorideggel indultunk neki a napnak, hisz ez az utolsó.

Aztán ez rögtön el is felejtődött, mert izgalommal rohamozta meg mindenki a PhotoBox Photobooth sarkot, amit Paniti Márta és férje biztosított nekünk. Vidám kis bolondos emlék ez mindannyiunknak. Ugye megvannak még a képeitek?

Az istentiszteleten már ott volt a gyülekezet is, Eszter pedig ismét továbbította nekünk az Atya üzenetét. Ma nem ő készítette az interjút, hanem Nikodémus. Jézus helytállóan és nagyon bölcsen válaszolt a kérdező minden furfangos kérdésére. Ha valakit érdekel, elolvashatja a János evangéliuma 3-ik részében. Mit jelent az újjászületés? Mi változik meg? Mi történik, ha elfogadom Krisztus felkínált kegyelmét? Isten teremtményeiből Isten gyermekeivé válunk… miért, előtte nem voltunk azok? A teljes istentisztelet itt megtekinthető.

Ebéd után pedig el is kezdtük a már hagyományossá vált zárókoncertet. Idén második alkalommal robbantotta fel a színpadot a Keresztkérdés zenekar, régi és új számaikkal ismét táncra perdítették a tömeget. Ez alkalommal Pali Tiszi sajnos nem rappelt, de emlékszel Kübler Dani freestyle-jára? Ugye te is tátott szájjal hallgattad végig? Ha valaki esetleg levideózta volna, az érezze magát szabadnak arra, hogy elküldje nekünk.

Aztán vége. Még egy csoportkép, ezúttal a zenekarral és hivatalosna is vége a #hevat19-nek. Érzelmes búcsúzások, hosszú ölelések, utolsó poénok, ‘Remélem, nem csak jövő hevaton találkozunk újra’ köszönések.

A munkatársaknak újabb dilemmái kerülnek elő. ,,Vajon elégedetten mennek haza? Érezték-e a táborozók a szeretetünket? Hát az Atyáét sikerült megmutatnunk? Visznek-e haza valamilyen hasznos gondolatot a résztvevők? Ugye nem alszik ki a tűz abban, akiben a Lélek munkálkodni kezdett? …. Hallgass már Agy.. Papa majd gondoskodik mindenről és mindenkiről!”

A résztvevőkben pedig.. Hát, azt ti tudjátok. Mi az az egy gondolat, amit mindenképp hazavisztek a Hevatról?

Reméljük semminek nem maradtatok híján.  HÁLA ÉRTETEK!

Szeretettel gondol rátok,

a HEVAT stáb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *